כבר מהבציר הראשון היה ברור כי היינות יבטאו את הטרואר המדברי-ייחודי של האזור.
לייצור נבחרו מיטב הכרמים שבהר הגבוה, באיזור מצפה רמון. הענבים גדלים בכרמי מישור הרוחות וחוות ממשית, ומטופלים על ידי כורמים בשותפות ארוכת טווח. כחקלאים מזה כארבעה עשורים, יודעת המשפחה להעריך יבול איכותי וגידול מקצועי.
בכרמים נטועים זני מלבק, קברנה סוביניון, סירה, קברנה פרנק, סוביניון בלאן, שרדונה ושנין בלאן, בגובה ממוצע של 800 מטר. האדמה היא אדמת לס מדברית, עשירה במינרלים המייחדים את הענבים מהאזור. הגפנים זוכות למשרעת טמפרטורות רחבה ביותר בין יום ולילה ובין חורף וקיץ. ההשקיה מנהלת את משק המים ואת צימוח העלים. כל אלו יחד מעניקים לענבים את אופיים המדברי הייחודי.
הבציר ידני ונעשה בשעות הקרירות יותר של המדבר, כלומר לקראת שקיעה או לפנות בוקר. לאחר מכן מובלים הענבים ליקב בצופר. כחלק מהרצון לייצר יינות אזוריים ייחודיים שיתאימו לשתייה בכל מזג אוויר, אך במיוחד באקלים המדברי הלוהט, מרבית היין הינו יין 'קר'- רוזה ולבנים.