מה אוכלים בערבה? -Ynet אוכל

DSCF1877

היקב, הקרוי על שמה של עיר נבטית עתיקה, הוקם ב-2015 על ידי יהודה פרידמן – חקלאי שעוסק בגידול פלפלים – כיצרן יינות מענבי מדבר (בעיקר מכרם פורת שבאזור מצפה רמון). כיום, מייצר היקב 5,000 בקבוקי יין בשנה שמתיישנים בחביות עץ אלון צרפתי, וכשנה נוספת בתוך בקבוקים.

כתבות

מה אוכלים בערבה? -Ynet אוכל

היקב, הקרוי על שמה של עיר נבטית עתיקה, הוקם ב-2015 על ידי יהודה פרידמן – חקלאי שעוסק בגידול פלפלים – כיצרן יינות מענבי מדבר (בעיקר מכרם פורת שבאזור מצפה רמון).

קרא עוד »
כתבות

תחרות טרה וינו 2018

מדליית זהב ליין ‘קברנה סוביניון 2015’ ומדליית כסף ליין ‘רוזה 2017’ בתחרות טרה וינו 2018 במסגרת התחרות נשפטים מאות יינות מישראל ומרחבי העולם ע”י שופטי יין בכירים מהארץ ומחו”ל, ביניהם כתבי

קרא עוד »
כתבות

תחרות טרה וינו 2017

מדליית כסף ליין ‘שיראז ועוד’ מיקב מואה בערבה תיכונה! הישג מרשים ליקב מואה שבערבה תיכונה. יין ה’שיראז ועוד’ מבציר 2015 זכה במדליית הכסף היוקרתית במסגרת תחרות היין הבינלאומית ‘טרה וינו’ (TERRAVINO)

קרא עוד »
כתבות

יקב מואה – ידיעות אחרונות

החקלאות בערבה היא ללא ספק סוג של נס, ואם לפני 30 ו-40 שנה היינו נוסעים בדרך לאילת, או בכלל לדרום, ורגילים לראות מדבר אחד גדול, הרי שעם הזמן השממה התחלפה בשדות ירוקים, מטעים, חממות וכמובן גם כרמים.

קרא עוד »
כתבות

10 תחנות טעימות – וואלה!אוכל

במרחק קילומטר מהישוב צופר, מעבר לתילים המאובקים, ישנם שרידים של העיר הנבטית מואה ששכנה על דרך הבשמים החולפת כאן, שם אותרו שרידי גת ויקב עתיקים. יהודה פרידמן, מי שהיה חקלאי

קרא עוד »

כל הזכויות שמורות © 2018 יקב מואה

עיצוב ובניית אתר ע”י 365evo Web Solutions